Dorpsringweg 1A | Noordwijkerhout

Over ons

Brasserie Op Dorp

Drie zussen nemen het stokje over

In juni 2019 hebben wij als gezin de droom waar gemaakt om in ons prachtige dorpje tegenover ‘t witte kerkje ons restaurant (Brasserie Op Dorp) te openen. Een echt familiebedrijf waar wij als gezin met z’n allen werkzaam zijn. In eerste instantie stond Joyce er toen als enige dochter fulltime in en haar zussen Kim & Anouk parttime, maar na de zware Corona jaren hebben ook zij besloten om er fulltime in te gaan. Dus gooiden zij het roer om en gaven hun huidige baan op om ook dagelijks te helpen in het restaurant. Dus stonden er drie gezusters samen fulltime in de zaak samen met hun ouders Corné en Jolanda.

6 juli 2022 is de dag dat de ouders het stokje aan hun drie dochters hebben doorgegeven. De drie zussen zijn vanaf die dag mede-eigenaren geworden van Brasserie Op Dorp. Een nieuwe generatie waar Corné en Jolanda ontzettend trots op zijn en waar zij op de achtergrond nog volop meewerken.

Voor u als gast is er in ons restaurant niets veranderd. En kunt u nog steeds genieten van ons heerlijke eten. Ons team staat graag voor u klaar!